Over ons

Muziekvereniging Harmonie Wierden bestaat uit een A-orkest, A-slagwerkensemble, B-orkest, B-slagwerkensemble, C-orkest, jeugddrumband, AMV-groep en majorettegroep. Onze vereniging telt ongeveer 200 leden. Harmonie Wierden is opgericht op 23 januari 1920 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM).

Onze vereniging is de afgelopen tijd zowel in haar muzikale niveau als in ledenaantal sterk gegroeid. Binnen de vereniging staat het in alle gezelligheid samen muziek maken centraal. Wekelijks wordt er gerepeteerd om het publiek tijdens concerten en straatoptredens van muziek te laten genieten. Ook de majorettes repeteren iedere week om tijdens optredens hun beste beentje voor te kunnen zetten.