B-slagwerkensemble

Het B-slagwerkensemble wordt gevormd door jeugdige slagwerkleerlingen van de vereniging. Wanneer de leerlingen goed slagwerkinstrumenten kunnen bespelen, worden ze in het B-slagwerkensemble opgenomen. Vaak hebben ze hiervoor al in het C-slagwerkensemble gespeeld, of spelen ze in beide. Ook zijn er slagwerkers die naast in het B-slagwerkensemble ook al in het A-slagwerkensemble spelen.

Het repertoire van het B-slagwerkensemble bestaat uit de basis-straatmarsen van het A-slagwerkensemble, maar er worden ook werken speciaal voor jeugddrumbands gespeeld. Het B-slagwerkensemble treedt zelfstandig, maar ook samen met het A-slagwerkensemble op.

Het B-slagwerkensemble staat onder leiding van Marcel van Nieuwland. Het B-slagwerkensemble repeteert iedere vrijdag van 17.40 uur tot 18.20 uur in verenigingsgebouw In Harmonie in Wierden.

OPROEP
Wij zijn op zoek naar foto’s van het B-slagwerkensemble. Heeft u deze in uw bezit? De foto’s kunt u mailen naar media@harmoniewierden.nl.