C-slagwerkensemble

Het C-slagwerkensemble wordt gevormd door de jongste slagwerkleerlingen van de vereniging. Wanneer de leerlingen enigzins slagwerkinstrumenten kunnen bespelen, worden ze in het C-slagwerkensemble opgenomen. Op deze manier worden ze al van jongs af aan bij het verenigingsleven betrokken en leren ze, naast de individuele lessen, ook samen spelen.

Het repertoire van het C-slagwerkensemble bestaat uit marsen en werken speciaal voor jeugdslagwerkers. Het C-slagwerkensemble treedt regelmatig zelfstandig op, bijvoorbeeld tijdens jeugdconcertavonden en festivals.

Het C-slagwerkensemble staat net als het B-slagwerkensemble onder leiding van Marcel van Nieuwland. Het C-slagwerkensemble repeteert iedere vrijdag van 17.00 uur tot 17.40 uur in verenigingsgebouw In Harmonie in Wierden.