Reunieorkest

Op 8 oktober staat de muziekmarathon op het programma. Een onderdeel van die dag is een optreden van een reünieorkest: een orkest bestaande uit oud-leden en huidige leden van het A-orkest van onze vereniging. Iedereen die ooit in het A-orkest heeft gespeeld (of nog speelt) is van harte welkom om deel te nemen. Dus of je bijvoorbeeld al 25 jaar geen lid meer bent of vorig jaar in het A-orkest bent begonnen: jij kan meedoen!

Van het huidige A-orkest verwachten we uiteraard ook veel deelnemers. Jullie kunnen en mogen je ook opgeven, zodat we met een mooie groep muzikanten een goed programma neer kunnen zetten!

De deelnemers kunnen ook opgeven welke muziekstukken ze nog graag eens zouden willen spelen. Voor oud-leden die zelf niet (meer) over een instrument beschikken, zal worden geprobeerd een instrument beschikbaar te stellen.

Er zijn 2 repetitieochtenden (10 en 17 september) gepland en 1 generale repetitie (30 september). En natuurlijk een optreden op 8 oktober in het avondprogramma van de muziekmarathon!

Verdere informatie, deelnamevoorwaarden en het opgaveformulier vind je via deze links: OPGAVE REUNIE-ORKEST en UITNODIGING REUNIE-ORKEST of op de website van onze vereniging.

Heb je vragen, dan kun je die stellen bij Erik Eshuis of via reunieorkest@harmoniewierden.nl.

Zegt het voort en deel dit met alle oud-leden die je kent. Maak ze enthousiast om ook mee te doen!
Uiteraard wordt dit project ook via de socials van Harmonie Wierden gepromoot.
Het zou geweldig zijn om met een grote groep oud-leden op 8 oktober een mooi optreden te kunnen verzorgen, herinneringen op te halen en een leuke dag te beleven! Jij wilt hier toch ook bij zijn?